Doopdienst 10/02/2019

Ken je dat? Van die kerkdiensten die zó goed zijn dat je nadien een beetje verweesd achter blijft?
Voorbije zondag was er zo eentje voor ons. We hadden maar liefst 13 dopelingen klaar staan om wedergeboren te worden in Jezus, aan de start van onze dienst.
Oh wat een feest moet dat geweest zijn in de Hemel! Maar daar stopte het niet. Nadat al onze dopelingen ondergedompeld waren en hun de handen werden opgelegd, kwam er de vraag of er nog mensen zich wouden laten dopen. En ja hoor, HALLELUJAH, daar en op dat moment heeft een van onze zusters beslist om haar oude leven neer te leggen en te kiezen voor een nieuw leven met Jezus Christus.
We hebben mogen genieten van enkele pakkende getuigenissen en getuigen mogen zijn van mensen die vanuit het diepste van hun ziel op Jezus riepen. Zeg nu zelf, is er iets mooier en meer bemoedigend dan dat? Tranen hebben rijkelijk gevloeid, tranen van vreugde, dankbaarheid, ontroering.
We hebben als kerk ook werkelijk een bemoediging mogen ontvangen doorheen deze dag. Dit is wat God doet als wij durven uitstappen, als wij een licht durven zijn in onze omgeving. 14 mensen die ervoor kiezen om wedergeboren te worden om zo ook in Jezus zijn voetstappen te mogen lopen. Hier stopt het niet, wij kijken nu al uit naar een volgende doopdienst en we zijn er zeker van dat er dit jaar nog velen zullen volgen.
Er is iets aan het gebeuren in Europa, in België, maar zeker ook in ons mooie Limburg. God is niet klaar met onze provincie en wij ook niet. Sta op broeders en zusters en stap uit, je kan er een leven mee redden!