Zendelingen

Image

Malta Missie

Wij zijn Cyril en Olivia Melotte, samen met onze kinderen Joshua, Shekinah en een derde pijl op komst, zijn we een familie zendelingen onder de vleugels van God en onze kerkfamilie “Worship & Grace” .

Waarom Worship & Grace en waarom Malta ?

Na 5 jaar als zendelingen gediend te hebben in Slovakije, onder een grote organisatie, leidde de Heer ons pad eind 2018 naar Worship & Grace. De connectie met voorgangers Michel en Asarela werd reeds gemaakt tijdens ons werk in Slovakije. Toen Michel en Cyril elkaar de eerste keer ontmoetten en getuigenissen deelden tijdens een missietrip in Praag, wisten ze al dat hun paden zouden blijven kruisen en zelfs gaan samenkomen. Anderhalf jaar later werd dit bevestigd en gingen Cyril en Olivia door een moeilijke transitie, waarin ze opgevangen werden door deze Worship & Grace familie.

Midden 2019 hoorde Cyril de Heer en ontving hij instructies om naar Malta te gaan. Na intens gebed en verschillende bevestigingen legde Cyril deze visie voor aan Michel en het leidersteam van de kerk.

Zij zetten zich allemaal samen achter deze nieuwe visie en namen de verantwoordelijkheid om onze familie uit te zenden om Gods visie te volgen en te gaan vervullen in Malta.

Projecten :

Na een verkenningstrip met zijn gezin en een  tweede trip om een verblijfplaats te zoeken, verhuisden ze uiteindelijk, 5 maanden na het ontvangen van de openbaring, voor onbepaalde tijd naar Malta.

Daar aangekomen werkten ze aan de eerste fase van een stukje van de visie die God toen nog maar deels openbaarde. De eerste fase was namelijk een school vestigen.

Deze school zal mensen wereldwijd helpen om impact te maken vanuit de liefde en kracht van Christus. Na een succesvolle eerste editie van de school gaf God aan Cyril en Olivia de instructie “Bouw voor Mij een basis op Malta die de hele wereld zal beïnvloeden voor Mijn glorie” .

In een militaire basis gebeuren de volgende dingen:

  • recrutering
  • onderwijs en training
  • uitrusting met nodige tools
  • strategieën bespreken & plannen
  • zendelingen uitzenden
  • retreats voor vermoeide & gewonde strijders
  • voortdurend in contact met de hoofdbasis staan om instructies te ontvangen
  • positieve invloed uitoefenen in de omgeving van de basis

Project 1:

Global Impact School - De school voor recrutering, training & toerusting

www.globalimpactschool.com

Project 2:

The Farmer’s Inn

www.thefarmersinn.org

De permanente locatie in Malta (Gozo) voor retreats, discipelschap, coaching, strategie en planning.

Een plaats van én voor gebed. Een plaats van ontmoeting en outreach naar de lokale bevolking.