Training- en praktijkdag De Heilige Geest 19/10/2019

Horen, zien en doen!

Wie is de Heilige Geest?  Hoe kan ik Zijn stem verstaan? En wat met de gaven van de Heilige Geest?  Zijn ze ook voor mij?
Dit zijn vragen die ik mij ongeveer 4 jaar geleden gesteld heb. Beetje bij beetje vond ik de antwoorden in de Bijbel terug. Maar hoe moest ik dit in de praktijk brengen? Hoe kon ik bijvoorbeeld een profetisch beeld of woord herkennen en onderscheiden van mijn eigen gedachten? Daar is training voor nodig.
Zoals een kind de stem van zijn mama herkent tussen duizenden anderen, zo zouden wij als kinderen van God Zijn stem moeten herkennen. Dit kan enkel en alleen door Hem (de Heilige Geest) te erkennen en tijd met Hem door te brengen.

Ik ben zo blij dat Astrid en Jaap Feddes dagen zoals deze organiseren. Ze bieden antwoorden op deze vragen vanuit Gods woord en geven telkens een voorbeeld uit hun eigen leven. Tijdens de training- en praktijkdag word je uitgedaagd om datgene wat je geleerd hebt, dadelijk in de praktijk om te zetten.  En dat allemaal in een veilige omgeving waar fouten gemaakt mogen worden.

Gedurende de hele dag bieden Astrid en Jaap tools aan om stappen te zetten in het bovennatuurlijke. Je wordt als het ware ‘geactiveerd’ om uit te stappen en te staan op de beloftes van God.

Zit jij met dezelfde vragen? Dan is deze praktijkdag iets voor jou!