Worship & Grace

Onze missieWorship en Grace heeft als missie om mensen in Gods tegenwoordigheid te brengen zodat ze mogen worden wie ze werkelijk zijn. Dat ze vanuit Gods aanwezigheid en relatie met Hem Zijn genade en goedheid mogen leren kennen. Worship en Grace ziet mensen. Zij staat open voor iedereen die op zoek is naar ware liefde, die een thuis nodig heeft en waar iedereen welkom is!

Het is ons verlangen om Houthalen-Helchteren en onstreken te bereiken met het Evangelie van Jezus Christus. Tot zegen te zijn van onze gemeente en haar inwoners door te dienen en te getuigen van onze Heer Jezus.

De kerk is een plaats voor het klaarmaken en toerusten van gelovigen voor de bediening binnen het Lichaam.  Het is een plaats waar wij God samen aanbidden, waar er gebeden wordt voor zieken en voor bevrijding voor diegenen die gebonden zijn. Waar wij elkaar bemoedigen, omkijken naar mekaar en elkaar liefhebben zoals Jezus het van ons verwacht zonder oordeel, vanuit Zijn liefde en genade om te streven steeds heiliger te gaan leven. We willen mensen helpen groeien tot geestelijke volwassenheid via de  samenkomsten, de Bijbelstudies, de bidstond en conferenties.